Ön Gösterim (12 Şubat)

Bu hafta vizyona 3 yeni film giriyor.

Valentine's Day



Son yılların "Kimi ararsan burada" trendinin son örneği Valentine's Day. Oyuncular arasında Jessica Alba,Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey gibi isimler yer alıyor. Los Angeles'da yaşayan bir grup insanın Sevgilliler Gününde birbiriyle kesişen hikayelerini anlatıyor.







Troubled Water

Kötü sonuçlanan bir kaçırma olayının ardından hapishanede cezasını tamamlayan Jan Thomas geçmişi geride bırakmak ister. Sahte bir isimle küçük bir kilisede iş bulur ve kısa sürede kilisede rahibe olan Anna ile aralarında bir dostluk oluşur. Ancak günahlarının kefaretini ödediğine dair ümitleri, kiliseye gelen Agnes'ın kendisini yıllar önce oğlunu öldüren adam olarak tanıması sonucu sona erer. Troubled Water çocuğun öldürülmesinden sonra gerçekleşen olayları hem annenin hem de katilin perspektifinden göstererek başarılı bir şekilde ikili bakış açısını ortaya koyuyor.


Recep İvedik 3



İvediklerin 3. bölümünde bu sefer babannesinin ölümünden sonra bunalıma giren Recep İvedik'in bu sıkıntılardan kurtulmak ve sosyalleşmek için gösterdiği çabaları izleyeceğiz.

0 Response to "Ön Gösterim (12 Şubat)"

Yorum Gönder