Coming Soon

Bahar ayları ile birlikte film piyasası da hareketlenmeye başlıyor. İşte 2010'da bizi bekleyen filmlerden birkaçı;



Clash of the Titans



70'lerin sonlarında 80'lerin başlarında doğmuş olan herkes mutlaka orjinal versiyonuna bir pazar sabahı denk gelmiştir. Yeni versiyonda Perseus'u James Cameron keşfi Sam Worthington oynuyor. Worthington dışındaki oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Konusuna gelince; Babası bir tanrı olan ancak insanların arasinda yetişen Perseus (Sam Worthington) ailesini yeraltı tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı savunmakta çaresiz kalır. Kaybedecek birşeyi kalmayan Perseus Hades'i yenilgiye uğratmak için çok tehlikeli bir görev için gönüllü olur. Perseus liderliğinde bir grup cesur savaşçı yasak dünyaların derinliğine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.Tanrılar Kralı Zeus'u ise Liam Neeson canlandırıyor . Film ayrica 3 boyutlu olarak da gösterime girecek.



Gösterim Tarihi: 2 Nisan



Iran Man 2



Iron Man 2008'in sürpriz hiti olarak adlandırılıi ama Tony Stark'i Robert Downey Jr"in oynayacağını açıkladıklarında ben zaten güzel bir film izleyeceğimizi tahmin etmiştim. İkinci filmde ise Tony Stark (Downey Jr)'ın karşısında Rus Whiplash (Mickey Rourke), iş hayatındaki rakibi multimilyoner Justin Hammer (Sam Rockwell) kötü adamlar olarak yer alıyor.



Gösterim Tarihi: 7 Mayis



The Last Airbender



2008 yılında eşimle haftasonları erken kalkmamızın tek bir nedeni oluyordu; Avatar. Cumartesi sabahları Cnbc-e'de yayinlanan bu çizgi filmi keşfetmemiz geç oldu ama kısa sürede müptelası olduk. Hatta 3. sezon bir türlü tvde yayınlanmayınca internetten indirmeye kadar vardı olay. Sadece çocukların değil büyüklerin de ilgisini oldukça çeken bu çizgi film yazın karşımıza beyazperde de çıkacak. 4 ulusun oluşturduğu (hava, su. ateş, toprak) bir dünyada geçiyor film. Bu uluslara mensup bazı kişiler aynı zamanda ait oldukları elementleri yönlendirme (bükme) gücüne de sahipler. Hava krallığının son elemanı olan Aang (Noah Ringer) aynı zamanda 4 elemente de hükmedebilen bir Avatar'dır. Ancak 100 sene kadar önce ortadan kaybolmuştur. Su ulusundan 2 kardeş Katara (Nicola Peltz) ve Sokka (Jackson Rathbone) Aang'i içine hapsolduğu buz kütlesinden kurtarırlar ve diğer ulusları tehdit eden Ateş Kral'ının planlarını engellemek amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.



Gösterim Tarihi: 2 Temmuz



0 Response to "Coming Soon"

Yorum Gönder