Coming Soon II

Alice in Wonderland








Tim Burton'ın son projesi olan filmin görselleri her zamanki gibi olağanüstü gözüküyor. Henüz tanınmayan bir oyuncu olan Mia Wasikowskia Lewis Carroll'un romanına ait bu bağımsız uyarlamada Alice rolünde karşımıza çıkacak. Her zamanki gibi Burton'ın olmazsa olmazları Johnny Depp (Mad Hatter) ve Helena Bonhem Carter (Red Queen) filmde yer alan diğer oyuncular arasındalar. Diğer uyarlamalarının aksine Burton bu filmde orjinal metine bağlı kalmayarak değişik bir bakış açısı getiriyor. Filmde hikayeden daha olgun bir yaşta olan Alice'in Wonderland'a dönüşünü izleyeceğiz.











Gösterim Tarihi: 5 Mart





The A-Team

80'li yılların ikonik dizisinin uyarlamasında başrollerde Liam Neeson-Hannibal, Bradley Cooper-Face, karışık dövüş sanatları yıldızı Quinton "Rampage" Jackson- B.A. Baracus ve Distric 9 filminin sürpriz oyuncusu Sharito Copley-Murdock yer alıyor. Irak'ta savaşmış olan dört emektar asker ordu tarafından yapılan suçlamalar karşısında adlarını temize çıkarmaya çalışıyorlar.



Gösterim Tarihi: 11 Haziran









Inception





2010 yılının şimdiden en çok konuşulan ve en gizemli filmi. Christopher Nolan tarafından yönetilen bu 200 milyon dolar bütçeli bilim-kurgu filme ait ilk tanıtımlar hikaye ile ilgili bir ipucu vermiyor. Cloverfield vari özenle saklanan bu filmde başrolleri Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard ve Ellen Page paylaşıyor.




Tarihi: 16 Temmuz

0 Response to "Coming Soon II"

Yorum Gönder