Sonbahar Film Rehberi

Machete
Gösterim Tarihi: 03/09/2010
Oyuncular: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro
Filmin temeli, Robert Rodriguez’in 2007 yapımı Grindhouse’da gösterilen sahte film fragmanına dayanıyor. Fragmanda eski bir Meksika Federal görevlisi olan Machete (Trejo) uyuşturucu kralı Torrez (Steven Seagal) in şnatajından sonra kendini Teksas sokaklarında gezinirken bulur. Akıl hocası Benz’in yozlaşmış senatör Mc Laughlin (De Niro) yu öldürmesi için yaptığı teklifi gönülsüzce kabul eder. İhanete uğramış ve kaçak olarak başladığı bu macerada kendisine yardımcı olacak kişiler de olacaktır; Luz (Rodriguez), Padre (Cheech Marin) ve April (Lindsay Lohan). Ancak önünde büyük bir engel vardır; kendisini takip eden seksi ICE ajanı Santana (Alba)



Machete - Trailer Red Band (Robert Rodriguez) [VOHD]
Hochgeladen von Lyricis. - Sieh weitere Film & TV Videos.

The American
Gösterim Tarihi: 10/09/2010
Oyuncular: George Clooney, Thekla Reuten, Violante Placido
Gazetelerin bütün yaz “cepten yiyor”, “ 1 yıldır boş boş oturuyor” manşetlerine inat sonbaharda bizi bir George Clooney filmi bekliyor. Bir suikastçı olan Jack (Clooney) işi gereği sürekli hareket halinde ve yanlızdır. İsveç’te beklediğinden daha sert bir şekilde sonuçlanan bir işten sonra Amerika’ya dönmek yerine İtalya’nın küçük bir kasabasında barınmak zorunda kalır. Burada bulunduğu sırada kendisiyle irtibata geçen gizemli Mathilde (Reuten) için bir silah yapma görevini üstlenir. Abruzzo dağlarında bulduğu huzur ortamıyla kasabadakilerle ilişkilerini ilerleten, hatta romantik bir ilişkiye bile giren Jack’in gölgelerin arasındaki yaşamından çıkması belki de kaderini zorlayacaktır.



The American - Anton Corbijn - Trailer n°1 (HD)
Hochgeladen von 6ne_Web. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Wall Street – Money Never Sleeps
Gösterim Tarihi: 24/09/2010
Oyuncular: Shia Le Beouf, Michael Dougles, Charlie Sheen, Josh Brolin
Michael Dougles, Gordon Gekko rolüyle tekrar karşımızda olurken, Langello Shia Le Beouf’ın canlandırdığı genç Wall Street brokerına akıl hacalığı yağan yaşlı broker Lewis Zabel’i canlandırıyor. Hapisten çıktıktan sonra kendini ve karakterini yeniden tanımlamak isteyen Gekko ikici bir şansın peşindedir.İlk filmdeki esas karakter olan Bud Fox’u oynayan Charlie Sheen ise filmde konuk oyuncu olarak gözüküyor.




Wall Street Money Never Sleeps - First Look [HQ]
Hochgeladen von Ninewindsmedia. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Due Date
Gösterim Tarihi: 03/12/2010
Oyuncular: Robert Downey Jr, Zach Galifianakis, Jamie Fox, Juliette Lewis
Peter Highman (Downey) karısının doğumuna 5 gün kalmış bir baba adayıdır. Atlanta’dan doğuma yetişmek üzere eve dönmek için uçak bulmaya çalışan peter’ın bütün iyi niyetli çabaları yeniyetme bir aktör olan Ethan Tremblay (Galifianakis) ile tesedüfi karşılaşması sonucu boşa gidecektir. Ethan’ın araba yolculuğu teklifini kabul eden Peter hayatının hatasını yaptığın fark edecektir.ülkeyi bir ucundan diğer ucuna dolaştıkları bu gezi sonucunda dağılanlar arabalar, arkadaşlıklar ve Peter’ın sinirleri olacaktır.




Due Date (Date Limite) - Trailer / Bande-Annonce [VOHD]
Hochgeladen von Lyricis. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Harry Potter and the Deathly Hallows
Gösterim Tarihi: 17/11/2010
Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Harry Potter filmlerinin son bölümü Voldemort’un gücü ölümsüzlüğünün kaynağı olan Horcruxeları bulmak ve yok etmek üzere Harry, Ron ve Hermonie’nin Hogwarts’dan ayrılmasıyla başlıyor.


0 Response to "Sonbahar Film Rehberi"

Yorum Gönder