Nerede Kalmıştık ? (Part III)

The Mentalist
Başlangıç tarihi: 23 Eylül
Nerede kalmıştık: Red John'u taklit ederek işlenen bir cinayet Red John'a televizyon aracılığıyla ulaşmaya çalışan Patrick Jane'nin medyum arkadaşı Kristina Frye'ı büyük tehlike altına sokar. Olaylar Frye'ın Red John tarafından kaçırılmasıyla sonuçlanır.
Neler bekliyor?






Fringe
Başlangıç tarihi: 23 Eylül
Nerede kalmıştık: Alternatif dünyaya geçen Peter, Walternate'in yaptığı makina ve kendisiyle ilgili gerçek planlarını öğrenir. Kendi dünyalarına geçmek için bir yol bulan, Walter, Peter ve Olivia çatışma altında kalırlar. Çatışma sırasında Alternatif Olivia, orjinalinin yerine geçer ve Walter ve Peter'la beraber diğer dünyaya geçer. Gerçek Olivia ise Walternate'in kapattığı bir hücrede gözlerini açar.
Neler Bekliyor?





Fringe Season 3 Fall Preview
Yükleyen quebec666. - Film ve TV kanalındaki diÄ�er videolara göz atın



Supernatural

Başlangıç Tarihi: 24 Eylül

Nerede kalmıştık: Kıyameti durdurmanın tek yolunun Lucifer'a evet demek olduğunu düşünen Sam, kendisi ile birlikte Lucifer'ı da eski hapishanesine sokmak için bir plan yapar. Bu arada Dean'e de kendisini cehennemden kurtarmaya çalışmaması için söz verdirtir. Sam gittikten sonra Dean verdiği sözü tutarak "normal" bir hayat yaşamak üzere Lisa'nın yanına gider. Ancak Sam bir şekilde geri dönmüştür.
Neler Bekliyor?




Dexter

Başlangıç tarihi: 26 Eylül

Nerede kalmıştık:Arthur'un Trinity katili olduğunu ortaya çıkarak Dexter, kendi yöntemleri ile onu ortadan kaldırmaya çalışır. Debra, Dexter'ın buz kamyonu katilinin kardeşi olduğunu öğrenir ve bunu Dexter'a da söyler. Dexter sonunda başarılı bir şekilde Arthur'u yakalar ve öldürür ancak eve geldiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Rita, Trinity cinayetlerine uygun bir şekilde kuvette öldürülmüştür ve oğulları Harrison Rita'nın kanından oluşmuş bir havuz içinde oturmaktadır.
Neler bekliyor?

Dexter Season 5 Trailer (Comic Con)
Yükleyen HatakTRAILERS. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

0 Response to "Nerede Kalmıştık ? (Part III)"

Yorum Gönder