Kısa Kısa

* Paul W.S. Anderson yönetmenliğini yaptığı The Three Musketeers’ın çekimleri Würzburg, Almanya’da devam ederken çekimlere ait ilk resimler de yayınlanmaya başladı. 14 Ekim 2011 yılında gösterime girmesi planlanan filmde yer alan oyuncular Logan Leman, Christoph Waltz, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Milla Jovovich, Mads Mikkelsen, James Corden ve Orlando Bloom. Alexandre Dumas klasiğinin yeniden yorumlanmış hikayesini içeren ve tamamı 3 boyutlu çekilen film Genç D’Artagnan’ın Kardinal Richelie’nun Fransız tahtını ele geçirmeye ve Avrupa’yı savaşın eşiğine getirmeye yönelik hain planlarını durdurmak için emekli silahşörlerle işbirliğini anlatıyor.



* The Hobbit ‘in prodüksiyonu ile ilgili sorunların aşıldığına rağmen henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Ian McKellen Gandalf olarak filmde yer alacağını ve filmin çekimlerine Ocak ayında başlanılmasının hedeflendiğini açıkladı. Birbiri ardına çekilmesi planlanan iki Hobbit filmi resmi olarak hala bir yönetmene sahip değil. Ancak beklentiler Peter Jackson’un bu görevi üstleneceği yönünde.



*Nisan ayında James Bond filmlerinin prodüksiyonunu yapan EON Productions’ın 23üncü Bond filmini askıya aldıkları belirttikten 1 ay sonra MGM’in filmi tamamen iptal ettiği haberi gelmişti. MGM’in yaşadığı finansal sorunları atlatmasıyla beraber 007’nin yeni macerası için tekrar yeşil ışık yakıldı. Çekimlerine 2011 yaz sonu veya sonbahar başında başlanması planlanan proje Sam Mendes ve Daniel Craig ile geri dönüyor.



*Universal Fast & Furious serisinin 5. filmi olan Fast Five’ın konusuyla ilgili bir özet yayınladı. 11 Haziran 2011’de gösterime girecek olan filmin oyuncuları ise; Vin Diesel, Paul Walker,Jordana Brewster, Chirs “Ludacris”Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Tego Calderon, Elsa Pataky, Joaquim de Almeida ve Dwayne Johnson. Filmin konusunda gelince: Brian (Walker) ve Mia Toretto(Brewster) Dom’u (Diesel) gözaltından kaçırdıklarından beri, yetkilileri atlatmak için pek çok yasal sınırı geçerler.Rio de Janerio’da köşeye sıkıştıkları bir anda özgürlüklerine kavuşmak için son bir iş daha yapmak zorunda kalırlar. Kendilerini öldürmek isteyen yozlaşmış işadamı karşısında beklenmedik müttefikler haline gelen elit sürücü grubunu toplarlar. Ancak peşlerindeki sadece bu işadamı değildir. Federal Ajan Luke Hobbs(Johnson) şimdiye kadar hiçbir hedefini elinden kaçırmamıştır.Ancak Dom ve Brain’ın peşine düştüğü Brezilya yolculunun ilerleyen zamanlarında iyi adamlarla kötü adamaları ayırmakta zorluk çekmeye başlayacaktır.

* Gün geçmiyor ki beyazperdeye yeni bir çizgi roman uyarlaması veya vampir filmi çıkmasın. 13 Mayıs 2011’de vizyona girmesi planlanan “Priest” filmi bu iki misyonu da üstleniyor. Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan filmde Paul Bettany, Karl Urban ve Maggie Q yer alıyor. Priest insanların çorak topraklarda yaşayan vampirlerden korunmak için kilise tarafından yönetilen duvarlarla çevrili şehirlerde yaşadıkları kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. Bettany, vampirler tarafından kaçırılan kuzenini kurtarmak için şehir dışına çıkmama yeminini bozan efsanevi bir vampir savaşı gazisini canlandırıyor. Karl Urban ise sanırım filmin Van Helsing’i.



* Airbender faciasından sonra film severler Shyamalan’a gerekli cevabı verdiler. Aşağıda College Humor tarafından yapılan “No One likes M. Night Shyamalan” fragmanını izleyebilirsiniz.

0 Response to "Kısa Kısa"

Yorum Gönder