Kısa Kısa ....

* Yaz aylarında Türk televizyonlarının vazgeçilmez üçlemelerinden biri olan Judge Dredd (diğer ikisi ise yine Sylvester Stallone’nun oynadığı Tango & Cash ve Demolition Man) tekrar beyazperdeye taşınıyor. Chicogo’da geçen ay gerçekleştirilen Comic-con 2010’da ortaya çıkan Karl Urban’ın Judge Dredd rolüne seçildiğine yönelik dedikodular filmin prodüktörleri Andrew MacDonald ve Allon Reich tarafından doğrulandı. MacDonald yeni filmin 20 sene önceki versiyondan çok daha farklı olacağını; çok daha sert ve realistik bir film olacağını belirtti. Filmin çekimlerine yıl sonunda Johannesburg, Güney Afrika’da başlanacak.




*Hugh Jackman’ın başrolünde olduğu Real Steel’a ait ilk set resimleri ortaya çıktı. Yeni çekimler için prodüksiyon Detroit’teki GM Renaissance Center’da robot dövüşleri için boks alanı olarak kullanılacak yeni bir set kurmaya başladı. Boksun yüksek teknoloji kullanılan bir spor haline geldiği yakın bir gelecekte geçen filmde Hugh Jackman 2,5 metre boyunda 1000kg ağırlığında bir robot karşısında şampiyonluğu kaybeden eski boksör Charlie Kenton’u canlandırıyor. Charlie bir araya getiridiği ucuz robotları bir yeraltı mekanından başka bir mekana taşıyarak kendine yetecek parayı zorlukla kazanmaktadır. Dibe vurduktan sonra ise hiç istemeden de olsa uzun süredir görüşmediği oğlu Max (Dakota Goyo) ile şampiyonaya yeni bir yarışmacı yapmak ve eğitmek amacıyla bir araya gelir. Sınırların olmadığı areneda bahisler yükselirken Charlie ve Max geri dönüş için son bir fırsata sahip olurlar.




* Paramount Pictures ve Marvel The Avengers’ın çekimlerine şubat 2011’de başlanacağını açıkladı. Joss Whedon’un yöneteceği ve hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen filmde Robert Downey Jr. "Iron Man", Chris Evans "Captain America", Chris Hemsworth "Thor", Jeremy Renner "Hawkeye", Samuel L Jackson "Nick Fury", Mark Ruffalo "Hulk", Scarlett Johansson "Black Widow" ve Clark Gregg "Ajan Phil Coulson" yer alıyor. Filmin 4 Mayıs 2012’de gösterime girmesi planlanıyor.




*Access Hollywood Lost’un 6 sezon dvd seti içinde yer alacak olan “New Man in Charge” bölümünden kısa bir klibi yayınladı. Bu bölüm dizinin finalinden sonra Hurley ve Ben Linus’un hikayesi ile ilgili daha fazla bilgi veriyor. 6. sezon ve Lost : The Complete Collection DVD ve Blu-Ray setleri 24 Ağustos’da satışa sunulacak.


0 Response to "Kısa Kısa ...."

Yorum Gönder