Nerede Kalmıştık ? (Part II)

The Event (Yeni)
Başlangıç tarihi: 20 Eylül
Bu yüksek dozda gerilime sahip bol komplo teorili dizide, sıradan bir yaşama sahip Sean Walker (Jason Ritter) esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan nişanlısı Leila (Sarah Roemer) yı bulmak için yaptığı araştırmalar sırasında Amerikan tarihindeki en büyük örtbas olayını ortaya çıkarır. Sean'ın bu macerası, içlerinde yeni seçilen Amerikan başkanı Martinez (Sarah Underwood), gizemli bir grup tutuklunun lideri olan Sophia (Laura Innes) ve Sean'ın şaibeli işlerle uğraşan kayınpederinin (Scott Paterson) de bulunduğu başkalarının da hayatını etkileyecektir.



Glee
Başlangıç Tarihi: 21 Eylül
Nerede Kalmıştık: Bölgeler yarışmasına New Directions, Vocal Adrenaline ve Aural Intensity ile yarışırlar. Vocal Adreneline kazanır ve New Directions sonuncu olur. Yarışmada da beklenmedik bir şekilde New Directions'a destek çıkan Sue, müdür Figgins'i kulübü 1 sene daha dağıtmaması için ikna eder. Will Emma'ya, Finn ise Rachel'a aşık olduğunu açıklar. Quinn doğum sancısıyla hastaneye kaldırılır ve Shelby tarafından evlat edinilen kızı Beth'i doğurur.
Neler Bekliyor:

Glee - Season 2 - Promo 1
Yükleyen sinetif. - Filmler ve diziler Dailymotion'da

Grey's Anatomy
Başlangıç Tarihi: 23 Eylül
Nerede Kalmıştık: Karısının ölümünden dolayı Derek'i suçlayan Gary Clark silahla hastaneyi basarak Derek'i vurur. Teddy ve Owen'ın hastane dışında kalması yüzünden Derek'i Christina ameliyat etmek zorunda kalır. Clark ameliyathaneye gelerek Christina'yı operasyonu durdurması için tehdit eder. Bu arada hastaneye girmiş olan Owen olaya müdahale etmek isterken vurulur. Hastaneye giren Richard Clark ile karşılaşır ancak Clark Richard yerine kendini vurarak intihar eder. Tüm bu yaşananlar sırasında Meredith bebeğini kaybeder.
Neler Bekliyor

0 Response to "Nerede Kalmıştık ? (Part II)"

Yorum Gönder