Kısa Kısa

* Paul W.S. Anderson yönetmenliğini yaptığı The Three Musketeers’ın çekimleri Würzburg, Almanya’da devam ederken çekimlere ait ilk resimler de yayınlanmaya başladı. 14 Ekim 2011 yılında gösterime girmesi planlanan filmde yer alan oyuncular Logan Leman, Christoph Waltz, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Milla Jovovich, Mads Mikkelsen, James Corden ve Orlando Bloom. Alexandre Dumas klasiğinin yeniden yorumlanmış hikayesini içeren ve tamamı 3 boyutlu çekilen film Genç D’Artagnan’ın Kardinal Richelie’nun Fransız tahtını ele geçirmeye ve Avrupa’yı savaşın eşiğine getirmeye yönelik hain planlarını durdurmak için emekli silahşörlerle işbirliğini anlatıyor.



* The Hobbit ‘in prodüksiyonu ile ilgili sorunların aşıldığına rağmen henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Ian McKellen Gandalf olarak filmde yer alacağını ve filmin çekimlerine Ocak ayında başlanılmasının hedeflendiğini açıkladı. Birbiri ardına çekilmesi planlanan iki Hobbit filmi resmi olarak hala bir yönetmene sahip değil. Ancak beklentiler Peter Jackson’un bu görevi üstleneceği yönünde.



*Nisan ayında James Bond filmlerinin prodüksiyonunu yapan EON Productions’ın 23üncü Bond filmini askıya aldıkları belirttikten 1 ay sonra MGM’in filmi tamamen iptal ettiği haberi gelmişti. MGM’in yaşadığı finansal sorunları atlatmasıyla beraber 007’nin yeni macerası için tekrar yeşil ışık yakıldı. Çekimlerine 2011 yaz sonu veya sonbahar başında başlanması planlanan proje Sam Mendes ve Daniel Craig ile geri dönüyor.



*Universal Fast & Furious serisinin 5. filmi olan Fast Five’ın konusuyla ilgili bir özet yayınladı. 11 Haziran 2011’de gösterime girecek olan filmin oyuncuları ise; Vin Diesel, Paul Walker,Jordana Brewster, Chirs “Ludacris”Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Tego Calderon, Elsa Pataky, Joaquim de Almeida ve Dwayne Johnson. Filmin konusunda gelince: Brian (Walker) ve Mia Toretto(Brewster) Dom’u (Diesel) gözaltından kaçırdıklarından beri, yetkilileri atlatmak için pek çok yasal sınırı geçerler.Rio de Janerio’da köşeye sıkıştıkları bir anda özgürlüklerine kavuşmak için son bir iş daha yapmak zorunda kalırlar. Kendilerini öldürmek isteyen yozlaşmış işadamı karşısında beklenmedik müttefikler haline gelen elit sürücü grubunu toplarlar. Ancak peşlerindeki sadece bu işadamı değildir. Federal Ajan Luke Hobbs(Johnson) şimdiye kadar hiçbir hedefini elinden kaçırmamıştır.Ancak Dom ve Brain’ın peşine düştüğü Brezilya yolculunun ilerleyen zamanlarında iyi adamlarla kötü adamaları ayırmakta zorluk çekmeye başlayacaktır.

* Gün geçmiyor ki beyazperdeye yeni bir çizgi roman uyarlaması veya vampir filmi çıkmasın. 13 Mayıs 2011’de vizyona girmesi planlanan “Priest” filmi bu iki misyonu da üstleniyor. Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan filmde Paul Bettany, Karl Urban ve Maggie Q yer alıyor. Priest insanların çorak topraklarda yaşayan vampirlerden korunmak için kilise tarafından yönetilen duvarlarla çevrili şehirlerde yaşadıkları kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. Bettany, vampirler tarafından kaçırılan kuzenini kurtarmak için şehir dışına çıkmama yeminini bozan efsanevi bir vampir savaşı gazisini canlandırıyor. Karl Urban ise sanırım filmin Van Helsing’i.



* Airbender faciasından sonra film severler Shyamalan’a gerekli cevabı verdiler. Aşağıda College Humor tarafından yapılan “No One likes M. Night Shyamalan” fragmanını izleyebilirsiniz.

Kara Kule Göründü


Stephen King daha orta okul yıllarında en sevdiğim yazarlardan biri olmasına rağmen “Kara Kule” serisi ile tanışmam 7 sene öncesine dayanıyor. Okuduğum onca kitaba rağmen (bunların arasında en az 20 -25 King kitabı da bulunuyor) henüz Kara Kule’yi okumadığımı duyunca oldukça şaşıran arkadaşımın tavsiyesi ile (buradan ayrıca kendisine teşekkür ederim :) )bu seriye 1982-1997 yılları arasında yazılmış olan serinin ilk dört kitabı ile başladım. Üstelik son 3 kitabın 2004-2005 yıllarında yayınlanması ile 20 sene beklemeye gerek kalmadan hem de arkadaşımdan daha önce “Kara Kule”yi tamamlamış oldum. Son silahşör Roland Deschain’in kimi zaman tek başına kimi zaman ise yol arkadaşlarıyla Kara Kule’ye doğru yaptığı yolculuk, yıllar boyunca 40 ülkeden toplam 30 milyonun üzerinde insan tarafından takip edildi. Serinin bitiminden sonra “Silahşör” ve “Büyücü ve Cam Küre” kitaplarında yer alan flashbacklere dayanan “Kara Kule: Silahşörün Doğuşu” adlı çizgi roman Marvel tarafından çıkarıldı. Ancak Kara Kule takipçilerinin yıllardır bekledikleri açıklama (bu sefer resmi olarak) nihayet geldi,Kara Kule filme çekiliyor.
Universal Pictures ve NBC Universal Television Entertaintment 3 film ve televizyon dizisi yapmak üzere ”Kara Kule” serisinin yayın haklarını aldıklarını açıkladı. Akiva Goldsman tarafından senaryosu yazılacak olan ilk filmin yönetmeni Ron Howard olacak. Televizyon serisinin prodüktörlüğünü ise Ron Howard, Akiva Goldsman ve Brian Grazer üstlenecek.
Stephan King ise serinin televizyon ve beyazperdeye taşınması için doğru ekibi beklediğini ve Howard, Akiva, Grazer ile Universal ve NBC ekibinin “Kara Kule” serisi konusunda oldukça ilgili ve heyecanlı olduklarını ve orjinal hikaye ve karakterlere sadık kalarak seriyi en iyi şekilde televizyona ve beyazperdeye aktaracaklarına emin olduğu açıklamasında bulundu.
Howard, Grazer ve Goldsman üçlemenin ilk filminin hemen ardından, ikinci filmi bağlayacak olan televizyon serisinin ilk sezonunu yayınlamayı planladıklarını söylediler. İkinci filmden sonra ise televizyon dizisi kahramanın gençliğinde yaşadığı maceraların anlatıldığı ve 3. film ve sonrası ile bağlantıların olduğu bir şekilde devam edecek. Gerek film gerekse dizinin oyuncuları ile ilgili henüz bir bilgi olmasa da benim Roland için tek adayım Hugh Jackman umarım bu projede yer alır.

Sonbahar Film Rehberi

Machete
Gösterim Tarihi: 03/09/2010
Oyuncular: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro
Filmin temeli, Robert Rodriguez’in 2007 yapımı Grindhouse’da gösterilen sahte film fragmanına dayanıyor. Fragmanda eski bir Meksika Federal görevlisi olan Machete (Trejo) uyuşturucu kralı Torrez (Steven Seagal) in şnatajından sonra kendini Teksas sokaklarında gezinirken bulur. Akıl hocası Benz’in yozlaşmış senatör Mc Laughlin (De Niro) yu öldürmesi için yaptığı teklifi gönülsüzce kabul eder. İhanete uğramış ve kaçak olarak başladığı bu macerada kendisine yardımcı olacak kişiler de olacaktır; Luz (Rodriguez), Padre (Cheech Marin) ve April (Lindsay Lohan). Ancak önünde büyük bir engel vardır; kendisini takip eden seksi ICE ajanı Santana (Alba)



Machete - Trailer Red Band (Robert Rodriguez) [VOHD]
Hochgeladen von Lyricis. - Sieh weitere Film & TV Videos.

The American
Gösterim Tarihi: 10/09/2010
Oyuncular: George Clooney, Thekla Reuten, Violante Placido
Gazetelerin bütün yaz “cepten yiyor”, “ 1 yıldır boş boş oturuyor” manşetlerine inat sonbaharda bizi bir George Clooney filmi bekliyor. Bir suikastçı olan Jack (Clooney) işi gereği sürekli hareket halinde ve yanlızdır. İsveç’te beklediğinden daha sert bir şekilde sonuçlanan bir işten sonra Amerika’ya dönmek yerine İtalya’nın küçük bir kasabasında barınmak zorunda kalır. Burada bulunduğu sırada kendisiyle irtibata geçen gizemli Mathilde (Reuten) için bir silah yapma görevini üstlenir. Abruzzo dağlarında bulduğu huzur ortamıyla kasabadakilerle ilişkilerini ilerleten, hatta romantik bir ilişkiye bile giren Jack’in gölgelerin arasındaki yaşamından çıkması belki de kaderini zorlayacaktır.



The American - Anton Corbijn - Trailer n°1 (HD)
Hochgeladen von 6ne_Web. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Wall Street – Money Never Sleeps
Gösterim Tarihi: 24/09/2010
Oyuncular: Shia Le Beouf, Michael Dougles, Charlie Sheen, Josh Brolin
Michael Dougles, Gordon Gekko rolüyle tekrar karşımızda olurken, Langello Shia Le Beouf’ın canlandırdığı genç Wall Street brokerına akıl hacalığı yağan yaşlı broker Lewis Zabel’i canlandırıyor. Hapisten çıktıktan sonra kendini ve karakterini yeniden tanımlamak isteyen Gekko ikici bir şansın peşindedir.İlk filmdeki esas karakter olan Bud Fox’u oynayan Charlie Sheen ise filmde konuk oyuncu olarak gözüküyor.




Wall Street Money Never Sleeps - First Look [HQ]
Hochgeladen von Ninewindsmedia. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Due Date
Gösterim Tarihi: 03/12/2010
Oyuncular: Robert Downey Jr, Zach Galifianakis, Jamie Fox, Juliette Lewis
Peter Highman (Downey) karısının doğumuna 5 gün kalmış bir baba adayıdır. Atlanta’dan doğuma yetişmek üzere eve dönmek için uçak bulmaya çalışan peter’ın bütün iyi niyetli çabaları yeniyetme bir aktör olan Ethan Tremblay (Galifianakis) ile tesedüfi karşılaşması sonucu boşa gidecektir. Ethan’ın araba yolculuğu teklifini kabul eden Peter hayatının hatasını yaptığın fark edecektir.ülkeyi bir ucundan diğer ucuna dolaştıkları bu gezi sonucunda dağılanlar arabalar, arkadaşlıklar ve Peter’ın sinirleri olacaktır.




Due Date (Date Limite) - Trailer / Bande-Annonce [VOHD]
Hochgeladen von Lyricis. - Sieh weitere Film & TV Videos.

Harry Potter and the Deathly Hallows
Gösterim Tarihi: 17/11/2010
Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Harry Potter filmlerinin son bölümü Voldemort’un gücü ölümsüzlüğünün kaynağı olan Horcruxeları bulmak ve yok etmek üzere Harry, Ron ve Hermonie’nin Hogwarts’dan ayrılmasıyla başlıyor.