Yaz Dizileri

Mayıs ayıyla beraber tv dünyasında en sevmediğim döneme girdik. Malesef bütün sonbahar dönemi dizileri eylül ayına kadar tatile girdi. Yaz aylarında televizyon izlenmez zihniyeti çok şükür Amerikan televizyonu için geçerli değil. Genellikle bu dönemde "hafif" dizileri yayınlamayı tercih etseler de aralarda "True Blood" gibi cevherler de ortaya çıkabiliyor. Peki 2010 yazında bizi hangi diziler bekliyor.

* True Blood: Charline Harris'in kitap serisinden uyarlanan dizi gerek yaratıcısı (Alan Ball) gerekse başarılı oyuncu seçimleri nedeniyle kitaptan çok daha iyi. Vampirlerin gerçek olduğu ve Japonlar tarafından icat edilen sentetik kan sayesinde "normal" vatandaş gibi yaşadıkları bir dünyada geçiyor dizi. Bir güney kasabası olan Bonn Temps'de başkalarının zihnini okuma yeteneği olan garson Sookie Stackhouse'un çevresinde gelişen olayları anlatıyor. 13 Haziran Pazar günü 3. sezonu başlayan diziye yeni sezonda, vampirler ve shape shifterların yanına kurtadamlar da katılıyor.









* Mad Men: En iyi drama dalında iki kez Emy ödüllü dizi 25 Haziran günü 4. sezonu ile ekranlara dönüyor. Yeni sezonla ilgili henüz çok belirli bir bilgi verilmemesine rağmen Jared Harris tarafından canlandırılan Lane Pryce yeni sezonun devamlı oyuncu kadrosunda yer alıyor.






* The Good Guys: Tecrübeli eski bir polisle, modern bir detektif olan ortağının suçla savaşını anlatan yeni aksiyon-komedi dizisinde başrolleri Bradley Whitford ve Colin Hanks paylaşıyor. 1970'lerde ortağı Frank Savage ile Dallas'ın en iyi dedetektifi olan Dan Stark (Bradley Whitford), valinin oğlunu kurtardıktan sonra Amerikan Kahramanı ilan edilirler. 30 yıl sonra vaktinin çoğunu içki içerek geçiren ve eski günleri yad eden yıpranmış bir polis haline gelmiştir. Yeni ortağı Jack Bailey (Colin Hanks) ise kitaba uygun hareket eden hırslı bir polistir. İş konusunda sürekli kendini baltalayan Bailey'ye verilen ortaklarını sürekli kaçıran Dan'e "bakıcılık" yapma görevi verilir.






0 Response to "Yaz Dizileri"

Yorum Gönder