Kısa Kısa



* 2008 yılında "Tropic Thunder" ile seyirciyle tanışan ve Tom Cruise tarafından canlandırılan Les Grossman kendi filmine kavuşuyor. Paramount Pictures ve MTV Film Mega-Prodüktör Les Grossman'la ilgili bir film projesine başlayacaklarını duyurdular.


* Tony Gilroy Bourne serisine geri dönüyor. the Bourne Identity, the Bourne Supremacy ve the Bourne Ultimatum filmlerinin de senaryosunu yazmış olan Gilroy serinin 4. filmi olan the Bourne Legacy'nin senaryosunu da yazacak. Yönetmen Paul Greengrass'ın projede yer almaması durumunda filmde oynamayacağını belirten Matt Damon'ın durumu ise halen belirsiz.


* "Fangland" in yönetmeni John Carpenter. John Marks'ın 2008 tarihli romanından uyarlanan filmde başrolü Oscar ödüllü Hilary Swank oynuyor. Kitapta, popüler tv programı "The Hour" da çalışan Evangeline HArper (Hilary Swank) bir görev için Transilvanya'ya gönderiliyor. Ancak New York ofisine gelen esrarengiz e-mailler, tabutlar, Torgu isimli garip bir adamla yanında hikaye dışında başka şeyler de getiriyor.


* Steve Zahn, Peter Dinklage ve Ryan Kwanten (True Blood) "Knights of Badassdom" filminin kadrosuna katıldılar. Wrong Turn 2 filminin yönetmeni Joe Lynch'in yöneteceği film bir korku-komedi. Filmde yanlışlıkla cehennemden bir şeytan çağıran LARP oyuncularının olayları düzeltmek için girdikleri macera anlatılıyor.

0 Response to "Kısa Kısa"

Yorum Gönder