Kısa Kısa

* Hobitler yuvaya geri dönüyor. 30 Mayıs'ta Guillermo Del Toro'nun "The Hobit" ve devam filmlerinin yönetmenliğini yapmayacağına dair sürpriz açıklamasından sonra Peter Jackson New Line ve Warner Bros'la yeni bir yönetmen için görüşeceklerini söylemişti. Film çekimlerine başlama konusunda gecikme yaşanmayacağını belirtmesi nedeniyle yeni yönetmenin Peter Jackman olması bekleniyor.

*Kadrosunda Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Jessica Alba, Laura Dern, Hervey Kietel ve Barbara Streisand'ı barındıran komedi serisinin 3. filmi "Little Fockers" 22 Aralık'da gösterime girecek.



*16 Aralık ayında çekimlerine başlanacak "Sherlock Holmes 2" filminin kötü adamı Professor Moriarty için Guy Ritchie'nin oynatmak istediği isim Daniel Day-Lewis. Bu rol için geçen diğer isimler ise Sean Penn, Javier Bardem ve Gary Oldman.

*Başrollerini Bruce Willis, Mary-Louisa Parker, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich,Karl Urban, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Julian McMahon'nın paylaştığı DC Comics uyarlaması "RED" in ilk fragmanı yayınlandı. Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Red'de eski bir CIA ajanı olan Frank Moses (Bruce Willis) yüksek teknoloji kullanan bir suikastçının peşine düşmesinin ardından hem kendini hem de sevdiği kadının (Parker) hayatını kurtarmak için eski takımını (Freeman, Malkovich ve Mirren) bir araya getirir.

0 Response to "Kısa Kısa"

Yorum Gönder