Aman Uzak Durun !!

Hazır Halloween havasındayken buyrun TV dünyasında geçmişten bugüne “Uzak Durulacak Mekanlar” listesi;

Lost Adası (Lost)
Düşen uçaktan kurtulmak bu adada yeterli olmuyor. Diğer kurtulmanız gerekenler arasında kutup ayıları, siyah duman ve “others” yer alıyor. Bir şekilde adadan kurtulmayı başarmış olsanız bile 3 sene sonra kendinizi yeniden adada bulabiliyorsunuz. Diğer adazedelerden ise öldükten sonra bile kurtuluş yok.

Sunnydale (Buffy the Vampire Slayer)
Uzun yıllar boyunca, kaybolan insanlar kasabanın büyük problemlerinden biriydi. Kasabadaki lise iyi bir eğitim verse de belediye başkanı dev bir yılana dönüşerek öğrencileri yemeğe çalışabiliyor. Son olarak ise kasabanın cehenneme açılan bir geçide düşme ihtimali deprem olasılığından daha yüksek.


Fairview (Desperate Housewives)
Yerleşimleri bekleyen bir çok tehlike mevcut. İntihar, elektrik çarpması, kasırga, araba ve hatta uçak kazası bunlardan bazıları. Felaketler genellikle Witseria Lane’de yoğunlaşmış durumda. Ayrıca dedikoduya çok açık.


Mystic Falls (The Vampire Diaries)
Kasabada gündüz dolaşan vampirler yüzünden kimin insan, kimin vampir olduğunu kestirebilmek imkansız. Bu nedenle eve birini davet etmek son derece sakıncalı. Ayrıca, kamp yapmak veya yürüyüşe çıkmak gibi aktiviteler kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Smallville ve Metropolis (Smallville)
Kasabayı yerle bir eden meteor yağmurundan kurtulmanız güvende olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu sefer de üstün güçlere sahip ölümcül gençlerin istilasına maruz kalabiliyorsunuz. Şaibeli bir araştırma şirketi ve sonu gelmeyen hortumlar ise kasabanın vazgeçilmezleri. Smallville’deki olaylar yatışmaya başlarken, Metropolis’de tam tersi bir durum yaşanabiliyor. Her hafta, havaya uçan otobüsler, raydan çıkan trenler ve yanan güneş kuleleriyle karşılaşmak mümkün.

Bon Temps (True Blood)
Vampirler ve şekil değiştiriciler kasabanın olağan sakinlerinden sayılıyor. Ancak doğaüstü tüm yaratıkların yolu muhakkak Bon Temps’den geçiyor. Geceleri dışarıda dolaşmak oldukça sakıncalı. Her an bir pagan tanrısı, voodoo büyücüsü, kurtadam veya cadıyla burun buruna gelmeniz veya bir ritüel kurbanı olmanız mümkün.

0 Response to "Aman Uzak Durun !!"

Yorum Gönder