Karpuz Kabuğu Sinemalara Düşerken

Mayıs ayıyla beraber sinemalarda sezon açılıyor. artık bol bütçeli, bol efektli filmler zamanı. Önümüzdeki haftadan itibaren Hollywood'un ağır top filmleri sırasıyla vizyona girmeye başlıyor.

THOR
Marvel stüdyolarınin Iron Man II ile başlattığı tüm kahramanlarını Marvel dünaysında birleştiren Avengers promosyonu bu filmde de devam ediyor. Filme ait son fragmanlar da buna yönelik yapılmış durumda. Filmin konusuna gelince; Çıkardığı karışıklık sonucu babası Odin tarafından cezalandırılan Thor Dünya üzerinde insanlarla beraber yaşamak zorunda bırakılır.
Gösterim Tarihi : 29 Nisan










-MEN :FIRST CLASS
Film X-Men serisinden sonra bu sefer de 1962 yılına dönerek mutant dünyasının karşıt liderleri Charles Xavier (James McAvoy) ve Erik Lehnsherr (Michael Fassbender) in yollarının kesişmesi ve ilk X-Takımının ortaya çıkışını anlatıyor.
Gösterim Tarihi: 2 Haziran


GREEN LANTERN
Batman, Superman ve Wonder Woman'dan sonra DC Comic'sin 4. büyük kahramanı da beyaz perdeye taşındı. Çizgi romanı bilmeyenler için (benim gibi) filmin konusu ise şöyle; Ölmekte olan bir uzaylı tarafından kendisine teslim edilen güç yüzüğüyle beraber test pilotu Hal Jordan (Ryan reynolds) kendini galaksiler arası polis gücü olan Green Lantern birliğinin ilk insan üyesi olarak bulur.
Gösterim Tarihi: 17 Haziran










Green Lantern Trailer Flixgr

TRANSFORMERS :DARK OF THE MOON
Revenge of the Fallen hüsranından sonra 3. Transformers filminin ismi bir süre internette Apology for the Fallen olarak anıldı. Verdiği son ropörtajlara bakılırsa Michael Bay'de durumun farkında ve 3. filmi daha ciddiye aldığının sinyallerini veriyor. Bay'in Dark of the Moon ile ilgili açıklması "1960'lardaki Uzay Programına kadar dayanan bir komplo sırrı ile ilgili bir casus hikayesi"
Gösterim Tarihi: 1 Temmuz

HARRY POTTER & DEATHLY HALLOWS :PART 2
Eşimin 2003 yılından beri çektiği Harry Potter işkencesi bu sene "gözü aydın" sona eriyor. Harry,Ron ve Hermoine Voldemort'un son horcruxlarını bulup yoketmek amacıyla Hogwarts2a geri dönüyorlar.
Gösterim Tarihi: 15 Temmuz

CAPTAIN AMERICA :THE FIRST AVENGER
The First Avenger açıklaması filme stüdyo tarafından sonradan eklendi. Çünkü Captain America, Marvel stüdyolarının planına göre Captain America, Iron Man, Thor ve Hulk'ın birarada yer aldığı ve yönetmenliğini Joss Whedon'un yapacağı "Avengers" filmini oluşturacak son halka. Filmin konusu ise; II. Dünya savaşı sırasında orduya katılması uygun bulunmayan Steve Rogers çok gizli bir "Süper Asker" projesi için gönüllü olur.
Gösterim Tarihi: 29 Temmuz

0 Response to "Karpuz Kabuğu Sinemalara Düşerken"

Yorum Gönder