Kısa Kısa

*6 Mayıs 2011'de gösterime girecek olan Thor filminin fragmanı yayınlandı. Kenneth Branagh’ın yönetmenliğini yaptığı “Avengers” takımının son üyesi Thor’un kadrosu içinde yer alan oyuncular ise; Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard, Jaimie Alexander, Kat Dennings, Ray Stevenson, Josh Dallas, Tadanobu Asano, Idris Elba, Clark Gregg ve Colm Feore.









*Robert Downey Jr., Broadway’in başarılı yapımı Next to Normal’ın yaratıcıları olan Brian Yorkey ve Tom Kitt’in adı henüz belli olmayan müzikal projesinde yer almak için anlaştı. Film başarısız olan iki Broadway şarkı yazarının danışman olarak çocukluklarında katıldıkları tiyatro kampına dönmelerini hakkında. Filmin prodüktürlüğünü de Robert Downey Jr ve eşinin sahip olduğu Team Downey şirketi üstleniyor.

*Walt Disney Pictures, yönetmenliğini Shawn Levy’nin yaptığı ve başrolünde Hugh Jackman’ın yer aldığı “Real Steel”’in ilk fragmanını yayınladı. Filmde yer alan diğer oyuncular ise Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Kevin Durand ve Anthony Mackie.
7 Ekim 2011’de gösterime girecek olan filmde Hugh Jackman, ünvan maçında birinciliği 400 kiloluk bir robota kaptıran ve hayatını yeni nesil boksörleri eğiterek geçindiren eski bir boksörü canlandırıyor.




*Ian McKellan ( Gandalf) Andy Serkis (Gollum) ve Hugo Weaving (Elrond)’in geri dönüşleri henüz kesinleşmemiş olsa da Orlando Bloom’un The Hobbit’te Legolas olarak geri dönmesi için yapılan görüşmelerin sona ermek üzere olduğu bilgisi Deadline tarafından açıklandı. Legolas ve filmde geri dönüşü kesinleşen Galadriel (Cate Blanchett) Hobbit kitabında olmadıkları halde filmde yer alacaklar.

*Tv Guide’ın bu sene ilk kez düzenlediği ve hayranların oylarıyla dergi kapağının belirlendiği yarışmanın galibi “Supernatural” oldu. Yarışmada yer alan diğer diziler ise Bones, Castle, Chuck, How I Met Your Mother ve Smallville’di. 5,5 yıldır yayında olan dizi böylece ilk defa TV Guide kapağında yer almış oluyor.

0 Response to "Kısa Kısa"

Yorum Gönder