Kısa Kısa

**** Bu haftanın en önemli haberi yazın en çok beklenen (en azından benim için) filmi “Inception” bu hafta vizyona giriyor. Amerika’da ilk hafta 60 milyon dolar üzerinde hasılat yapan ve eleştirmenlerce oldukça beğenilen filmin biletleri hafta başında satışa çıktı. Bu sebeple haftasonu filmi izlemek isteyenler bilet almak için acele etsinler.

*Twilight filmlerinde vampir Laurent’i oynayan Edi Gathegi X-Men: First Class’ın kadrosuna katılan son isim oldu. Gathegi filmde her türlü ortama uyum sağlayabilme yeteneği olan Darwin’i canlandıracak. Matthew Vaughn tarafından yönetilecek filmin kadrosundaki diğer oyuncular ise James McAvoy, Michael Fassbender, Alice Eve, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Caleb Landry Jones ve Lucas Till. X-Men: First Class X-men efsanesinin başlangıcını anlatıyor. Professor X ve Magneto isimlerini almadan önce çok yakın arkadaş olan Charles Xavier ve Erik Lensherr güçlerini ilk defa keşfetmektedirler. Can düşmanı olmadan önce bazıları tanıdık olan diğer Mutantlarla beraber çalışarak dünyanın karşı karşıya kaldığı en büyük tehditi durdurmaya uğraşırlar. Bu süreç içinde ise aralarındaki fikir ayrılığı büyüyerek Magneto’nun grubuyla Proferssor X’in X-Menleri arasındaki ezeli savaşın başlangıcını oluşturacaktır. Filmin 3 Haziran 2011’de gösterime girmesi planlanıyor.

*Star Trek’in devam filminin çekimlerine Ocak 2011’de başlanıyor. John Cho, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban ve Anton Yelchin’den oluşan kadronun korunacağının beklenildiği devam filminin tahmin edilen gösterim tarihi 29 Haziran 2012.

*Will Smith’in Men in Black III’den sonra yer alacağı proje belli oldu. Smith hem prodüktörlüğünü üstendiğini hem de başrolünü oynayacağı The Legend of Cain vampirleri de içeren İncil’ dayalı bir hikaye.Yine Vampirlerin varoluşunu incil’e bağlayan bir film olarak Dracula 2000’i izlemiştik.

*Kaptan Jack geri döndü. Jerry Bruckheimer 20 Mayıs 2011’de gösterime 3D olarak girecek olan Pirates of the Caribbean; On Strange Tides filminin Hawai’deki setinden yeni bir Jack Sparrow; pardon Kaptan Jack Sparrow fotoğrafını yayınladı. Filmde Kaptan Jack Sparrow geçmişinden bir kadınla (Penelope Cruz) karşılaşır. Ancak kadınının gerçekten kendine aşık mı yoksa sadece Gençlik Pınarı’nı bulmak için kullandığı konusunda emin değildir. Zorla bindirildiği ürkütücü korsan Blackbeard’e ait Queen Anne’s Revenge gemisinde kendini beklenmedik bir maceranın içinde bulur.

0 Response to "Kısa Kısa"

Yorum Gönder