Coming Soon


The Losers sinemalarda bu yaz gösterime girecek yeni çizgi roman uyarlamalarının sonuncusu. Ancak diğer uyarlamalardan farklı olarak bu filmde süper güçler ve süper kahramanlar yok. Yönetmen Sylvain White'a göre film bir grup "sıradan" insanın hikayesini anlatıyor. Ancak kadroya baktığımızda oyuncuların o kadar da "sıradan" olmadığını görebiliyoruz; Jeffrey Dean Morgan (a.k.a. Denny Duquette, a.k.a. John Winchester), Idris Elba, Chris Evans (a.k.a Captain America) ve Zoey Saldana.

Bolivya ormanlarına yok etme misyonu ile gönderilmiş Amerikan Özel Kuvvetlerine bağlı elit bir grup, Max adıyla bilinen güçlü bir düşmanın desteğiyle kendilerini ihanete uğramış bulurlar. Öldükleri zannedilen grup gizemli ajan Aisha'nın da yardımıyla kendilerine ihanet edenlerden intikamlarını almak için bir plan hazırlarlar. Böylece dünyayı yüksek teknoloji araçlarını kullanarak global bir savaşa sürüklemek isteyen Max'e de engel olabileceklerdir.

Çizgi romanı bilmeyenler için ise (benim gibi) grup üyeleri ile ilgili kısa bilgiler;
Jensen (Chris Evans) : Takımın teknolojisi uzmanı. John Lennon gözlükleri takan espirili bir "inek" . Kadınlarla arasının çok iyi olduğunu sanıyor (ama değil)
Cougar (Oscar Jaenada): Nadiren konuşan Meksikalı bir silahşör. Sözlere fazla ihtiyacı olmuyor onun yerine genellikle silahlarını kullanıyor.
Pooch (Colombus Short) : Takımın şoför/pilotu ve aynı zamanda vicdanı. Çizgi romanda daha yaşlı olmasına rağmen filmde daha genç yaşta.
Rogue (Idris Elba) : Takımın ikinci lideri. Oyunu kuralına göre oynayan bir görev adamı.
Aisha (Zoey Saldana) : İhanete uğrayan The Losers'a yardım eden gizemli bir CIA ajanı. Ancak yardım etmekteki amacı çok açık değil.
Clay (Jeffrey Dean Morgan): The Losers'ın uzun zamandır lideri.



The Losers: Trailer - Watch more Movie Trailers

0 Response to "Coming Soon"

Yorum Gönder